Den korta historian om varför vi startade Bloomweb.

Vi träffades på en tågstation mitt i Sverige ovetandes om att vi skulle spendera kommande fyra år tillsammans. Under dessa 4 år har vi pluggat tillsammans, utforskat idéer, startat företag, misslyckats med företag, hjälpt varandra genom tuffa tider, skrattat, förlorat kontakten och sen hittat den igen.

Därför är det väldigt kul att vi sitter här idag och skriver "om oss" sidan till Bloomwebs nya hemsida. Något vi tycker är väldigt kul, eftersom det är just det vi gör här på Bloomweb - Designar och bygger hemsidor och digitala verktyg.

På företag vi själva har jobbat, har vi följt processer kring uppbyggnad och underhåll av hemsidor från första parkett. Dem är ofta dyra, stökiga och tidskrävande. Med vår bakgrund inom digital affärsutveckling, design, utveckling och projektledning, tillsammans med vårt intresse för nya verktyg och teknik för webben, visste vi att vi kunde hjälpa företag och marknadsförare att jobba med sina hemsidor på ett smartare och mer kostnadseffektivt sätt.

Den senaste utvecklingen inom webbutveckling gör det möjligt för fler företag att bygga lösningar som tidigare var svåra och dyra att implementera. Det tycker vi är väldigt spännande, och ett stort plus i kanten är att vi har väldigt kul när vi jobbar tillsammans.

Image of Harald and Niklas, co-founders of Bloomweb